Rondom Werk kan helpen bij het re-integratie process

Ik heb een opleiding gevolgd aan het HBO in Arnhem. Nadat ik mijn opleiding op het HBo had afgerond was ik erg enthousiast om eindelijk aan het werk te gaan. Ik had bij een aantal bedrijven geselecteerd en ik werd binnen een maand ij een bedrijf bij mij in de buurt aangenomen. De eerste 2 jaar dat ik hier werkte ging ik met erg veel plezier naar mijn werk toe en functioneerde ik ook erg goed. Ik merkte echter aan mijzelf dat ik sinds een aantal maanden een stuk minder goed functioneert en dat ik met minder plezier naar mijn werk toe ging. Mijn werkgever was dit ook opgevallen en het leek hem een goed idee om een re-integratiebureau te benaderen om te zoeken naar een oplossing.

re-integratiebureau

Zeer overzichtelijke website

Toen ik op het internet op zoek ging naar een goed re-integratiebureau kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken en ik kwam uiteindelijk terecht op de website van Rondom Werk. Ze hebben een erg overzichtelijke website en je kan alle informatie naar je naar op zoek bent erg gemakkelijk vinden. Ik had het idee voorgelegd aan mijn werkgever om dit bedrijf te benaderen en het leek hem ook een erg goed idee nadat hij zelf een kijkje had genomen op de website. We waren samen in gesprek gegaan en ik had al mijn problemen waar ik tijdens het werk tegen aanliep naar voren gebracht. Het leek ons alle 3 een goed idee om mij een andere functie te geven binnen het bedrijf. Sinds dat ik deze nieuwe functie heb ga ik weer elke dag met veel plezier naar mijn werk toe. Ik en mijn werkgever zijn daarom ook allebei erg tevreden over Rondom Werk.