4 stappen om je kantoor in te richten met meubelen

wil jij een kantoor inrichten met kantoormeubelen Amsterdam, maar heb je geen idee waar je moet beginnen. Dan heb ik hier een 5 stappenplan om zo je kantoor in te richten. Zodat het voor jou een stuk makkelijker wordt. 

Stap 1 maak een plan

Wat je als allereerste moet doen voordat je meubels gaat uitkiezen, moet je een plan maken. En een begroting over hoeveel geld je hebt en wat je kan uitgeven. Maak ook een plan over welke meubels je ongeveer zoekt en wanneer het af moet zijn. Zo heb je een goed overzicht en kun je na elke klus iets afvinken. Houd het netjes en overzichtelijk zodat je niet dingen dubbel gaat regelen terwijl dat niet hoeft. Zorg er ook voor dat je een indeling maakt van je kantoor. Maar een schets met wat je waar wilt hebben staan. Zo koop je geen overbodige spullen.

Stap 2 kies een stijl

Als jij eenmaal een schets en een begroting hebt gemaakt kun je een stijl gaan kiezen. Met een stijl kiezen bedoel ik natuurlijk niet je kiest een kleur en je bent klaar. Nee met een stijl kiezen bedoel ik ga op zoek naar wat voor een wandel je wilt. Wil je glazen wanden, muren of houten wanden dat kan allemaal. Ga daarna gezellig met een aantal collega’s naar een woonwinkel en kies daar de stijl uit die je mooi of leuk vind. Dat kan zijn Scandinavisch of Industrieel of een totaal andere stijl. Ga op pad en kies uit wat je leuk vind, je gaat namelijk nog behoorlijk wat uurtjes spenderen in dit kantoorpand. 

Stap 3 koop meubels

Als je allemaal uitgezocht hebt welke stijl je wilt en wat je graag wilt als kleuren en je hebt een plattegrond. Dan kun je op zoek gaan naar de kantoormeubels. Het is hierbij handig om je lijst erbij te pakken die je in stap 1 hebt gemaakt. Zo kun je kijken welke meubels je echt nodig hebt om zo de kosten laag te houden. De spullen die je sowieso nodig hebt, is een Bureau, bureaustoel, opbergkasten, en een vergadertafel met stoelen. Als je nog een ruimte over hebt, is het handig om daar een lunchruimte van te maken zodat als je pauze hebt je jezelf even kan afzonderen van de rest. 

Stap 4 richt het in

En de laatste stap is natuurlijk het inrichten van het pand. Huur bouwvakkers in als je sloop en bouw werk hebt. En als je dat niet nodig hebt regel dan vrienden of collega’s die je willen helpen met het inrichten van het pand. Als het klaar is, wens ik je veel plezier toe.